Lifestyle

Jingle All the Way πŸŽ…

It’s the most wonderful time of the year! Ik was altijd al gek op Kerst. Het is mijn favoriete tijd van het jaar. Ieder jaar durf ik stiekem vanaf september al te luisteren naar kerstmuziek. En ben ik al naarstig op zoek naar de laatste nieuwe trends voor mijn kerstdecoratie.

In de aanloop naar de kerstdagen bezoek ik kerstmarkten, de Libelle Winterfair en volg ik ook graag workshops om in de sfeer te komen. Zo volgde ik in 2018 een DIY workshop trendy kerstdecoratie door Anne-Catherine Gerets van Clo Clo Studio. In 2019 organiseerde studio bon+jour Handletteren op houten schijf. Dit staat nog steeds te schitteren in mijn interieur! πŸ˜‰

In 2020 was live een workshop volgen geen optie. Gelukkig kon ik bij Tuinkabouter Chrisje en VelooFleur terecht! Ik volgde een online workshop om een wintergroene kerstkrans te maken. Hieronder het resultaat!

Verder koos ik er ook voor om mijn ramen te voorzien met handlettering en kersttekening. Ik gebruikte hiervoor Posca stiften bullet shaped 1.8-2.5 mm, 0.9-1.33 mm en Posca stift pin type 0.7 mm voor de fijnere tekeningen.

Welke kerstworkshops hebben jullie ooit gevolgd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: