Persoonlijk

Happy internationale vrouwendag!💪

Mijn favoriete 10 Girl Power songs van dit moment om internationale vrouwendag te vieren!

Hoera, vandaag vieren we de emancipatie van de vrouw! Zo een 110 jaar geleden gingen in New York het allereerst vrouwen de straat op om te protesteren tegen de erbarmelijke arbeidsomstandigheden waarin zij moesten werken in de textielindustrie. Dit was het startpunt van de strijd voor vrouwenrechten. 3 jaar later riep Clara Zetkin 8 maart uit tot internationale vrouwendag. Een dag om stil te staan bij de vrouwenrechten wereldwijd.

Omdat muziek mijn leven is, heb ik besloten om mijn favoriete 10 Girl Power nummers van dit moment voor internationale vrouwendag op te lijsten.

10. Alicia Keys – Brand New Me

9. Destiny’s Child – Survivor

8. Des’ree – You got to be

7. Hailee Steinfeld – Love Myself

6. Colbie Caillat – Try

5. Rebecca Ferguson – Superwoman

3  Sigrid – Don’t Kill My Vibe

2. Beyoncé – Run the World (Girls)

1. Christina Aguilera & Lil’Kim – Can’t hold us down

Dit was geen gemakkelijk opdracht voor mij. Als ik een top 10 moet samenstellen verander in 100 keer – als het geen 1.000 keer is 😁 – van gedacht. Dan heb ik het niet enkel over de songs, ook over de volgorde ervan. 🙈🙊

Mochten jullie geïnteresseerd zijn in mijn ganse Girl Power lijst, kan je deze hieronder eens beluisteren. Meestal staat deze bij mij op tijdens een autorit of schoonmaakmoment. 😊

Wat zijn jullie favoriete Girl Power songs?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: