Happily ever after…

Zaterdag mocht ik naar een trouwfeest. Ik wou voor de gelegenheid graag zelf een kaartje maken. Zelf ben ik nog niet zo lang geleden begonnen met handlettering, dus wou een poging wagen om hiermee iets te doen. Het witte kaartje en enveloppe komen van Action. De letters tekende ik eerst met potlood, om ze erna in te kleuren met mijn Marabu painter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.